Badminton Vereniging Almere

Dubbel weekend in de eredivisie

In het komend weekend van 19 en 20 november 2011 wordt er in de eredivisie een zogenoemd dubbelweekend gespeeld. Dat houdt in dat de clubs zowel op zaterdagavond als zondagmiddag een wedstrijd spelen. Dekker Almere moet zaterdagavond uit spelen tegen BC Amersfoort en zondagmiddag thuis om 14 uur in de Carltonzaal van Sportcomplex Dekker Almere tegen het Haagse DKC.

Dekker Almere staat nadat de eerste helft van de competitie is gespeeld op de vierde plek en zal er alles aan doen om deze plek te behouden. Dat wordt nog moeilijk zat, want het Amstelveense Van Zijderveld ligt op de loer en heeft slechts twee punten minder dan Dekker Almere. Ook mag Victoria uit Hoensbroek niet over het hoofd worden gezien. De Limburgers doen het erg goed dit seizoen.

Zaterdagavond speelt DKC thuis tegen TFS Barendrecht en aangezien de clubs elkaar redelijk in evenwicht houden, is de uitslag niet te voorspellen.
Duinwijck zal ongetwijfeld een uitstekend resultaat boeken tegen TFS'57 uit Bergen op Zoom en de kans is groot dat zij na de zaterdagavond alleen aan kop gaan.
En er zaterdagavond sprake van een heuse Limburgse derby, Kembit-Roosterse tegen BC Victoria uit Hoensbroek.
Van Zundert Velo ontvangt Van Zijderveld thuis en aan Van Zundert Velo worden hogere winstkansen toegedicht dan Van Zijderveld.
Kortom een heel interessante zaterdagavond, maar ook de zondagmiddag staan er leuke wedstrijden op het programma.

Dit bestand bestaat niet

Dekker Almere speelt thuis tegen DKC. De uitwedstrijd wist Dekker Almere benauwd te winnen met 5-3.
Van Zijderveld treft opnieuw een team uit de top drie, te weten Amersfoort.
Duinwijck moet in staat worden geacht ook tegen TFS Barendrecht een goed resultaat neer te zetten en zodoende kan Duinwijck haar koppositie verstevigen.
TFS'57 speelt weliswaar thuis, maar ook thuis heeft het team uit Bergen op Zoom het zwaar en het zal de handen vol hebben aan Kembit-Roosterse.
Victoria krijgt van Zundert Velo op bezoek en kan de borst nat maken.

Carlton

Voor de liefhebbers alle wedstrijden en de huidige stand nog even op een rij, met dank aan NOS-teletekst.

De spelers en de begeleiding van Dekker Almere stellen het zeer op prijs als U zondagmiddag om 14.00 uur komt kijken in de Carltonzaal van Sportcomplex Carl Dekker. Zij kunnen Uw aanmoedigingen heel goed gebruiken!

Reageer op dit bericht (“Dubbel weekend in de eredivisie ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)