Badminton Vereniging Almere

Wijn proeven bij BV Almere

De zomer is voorbij, het seizoen is alweer een paar weken aan de gang en voor je het weet komen de feestdagen er weer aan.

Ik weet niet hoe u de feestdagen beleeft, ikzelf vind het altijd een heerlijke tijd om door te brengen met familie, lekker thuis gezellig ontstressen door wat spelletjes te doen, met elkaar iets lekker speciaals eten. Hierbij vind ik altijd een lekker glaasje wijn erg toepasselijk.

Maar wat voor wijn moet je dan kopen, moet je nou bij speciale gerechten een speciale wijn drinken, en gewoon ‘s avonds als borrel weer een andere? Ik kan u niet helpen, ik weet het ook niet.

Daarom hebben K&B Entertainment bedacht dat het wellicht eens leuk en interessant zou zijn om een paar weken voordat de maand december begint een wijnproeverij te organiseren in onze eigen sporthal. Uiteraard onder leiding van een expert.

Wij gaan deze wijnproeverij houden op zondagmiddag 13 november.

Er zullen deze middag diverse wijnen te proeven zijn en bovendien wordt u alles verteld over hoe je moet proeven en wat de specifieke kenmerken zijn van de betreffende wijnen.

Wij hebben met de leverancier afgesproken dat de aangeboden wijnen in ieder geval in een voor ieder betaalbaar segment zullen zijn, dus geen hele exclusieve (en daardoor heel dure) wijnen.

Als u een wijntje naar uw smaak vindt is het uiteraard mogelijk om de wijn te kopen (een flesje kan, maar een doosje kan natuurlijk ook). Hiertoe zal de leverancier bestelformulieren leveren, waarop u uw bestelling kan plaatsen en deze later in hun winkel (in de Parkwijk) kunt ophalen.

Om deze middag enigszins kosten neutraal te kunnen organiseren vragen wij een entree van 5 Euro per persoon. Hiervoor is het mogelijk om dus wijn te proeven, bovendien zullen we voor wat (belegd) stokbrood zorgen.

Indien u nog vragen heeft kunt u zich altijd richten tot K&B – Cock van Puffelen en Ronald Blok. Indien alles duidelijk is en u een gezellige middag wilt hebben, zien we u graag op 13 november.

NB: de middag is bedoeld voor leden en hun familieleden, dus ouders van jeugdleden zijn uiteraard ook van harte welkom.

Tot nu toe 9 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. Miss vino op 17-10-2011 om 14:13 uur

  Jaaaaaaaa leuk en lekker ;-) idee!!! Dit is pas topsport, armspieren trainen... Zet miss vino maar op de lijst! Miss rose, doe je mee? ;-) vanavond begin ik tijdens de bardienst met proeven, goede voorbereiding is het halve werk!! :P

 2. Cock op 17-10-2011 om 23:17 uur

  Nog even een aanvulling: op de 13de zal de kantine om 14.00 uur open gaan en we streven ernaar om ca 14.30 uur te starten

 3. rianne op 20-10-2011 om 18:45 uur

  Erg leuk. Dus ke bedoelt ook tantes oom nichten?

 4. Cock op 21-10-2011 om 09:45 uur

  Jazeker, tantes, ooms en nichten/neven mogen ook mee. We moeten wel een aantal spelregels afspreken,

  1) We nemen natuurlijk wel de wettelijke leeftijden in acht, dus geen alcohol (wijn) onder 16 jaar
  2) Je bent zelf verantwoordelijk voor het gedrag van de mensen die je meeneemt. Ik voorzie geen problemen, maar bij vrij proeven weet je het nooit hoe sommige personen zich zullen gedragen.

 5. Miss Rose op 23-10-2011 om 16:18 uur

  Hey Miss Vino! Ja natuurlijk is miss rose van de partij!!
  Alleen ik spuug niets uit hoor!! hahahaha ]:) Leuk idee K& B! Gezellie!

 6. Bas op 30-10-2011 om 01:22 uur

  Volgens mij wordt het druk!!! Ik ken al een man of 12 die willen komen :)

 7. ronald op 30-10-2011 om 09:51 uur

  Afgelopen vrijdag de proeverij doorgesproken met Gall en Gall. Het beloofd gewoon een zeer gezellige, educatieve middag te worden. Hou je van een wijntje ...... kom dan 13 november naar de kantine. @ Bas, ja het ziet er naar uit dat het een drukke middag wordt. Gezellig toch.

 8. Johan op 08-11-2011 om 22:13 uur

  Beste Cock, tot welk tijdstip gaan jullie ongeveer door?

 9. Cock op 09-11-2011 om 10:13 uur

  Johan, wij hebben gepland tot ca 18.00 door te gaan.

Reageer op dit bericht (“Wijn proeven bij BV Almere ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)