Badminton Vereniging Almere

De play-offs tegen Van Zundert Velo

Voor het tweede achtereenvolgende jaar is Dekker Almere deelnemer aan de play-offwedstrijden in de eredivisie om het landskampioenschap. Dekker Almere is als vierde geëindigd en dat betekent dat Dekker Almere speelt tegen het team dat eerste is geworden in de reguliere competitie en dat is Van Zundert Velo uit het Zuid Hollandse Wateringen.

De eerste play-offwedstrijd wordt gespeeld op

woensdag 25 januari 2012 om 19.30 uur in de Carltonzaal van

Sportcomplex Carl Dekker in de Almeerse Parkwijk

Opponent Van Zundert Velo, is vele malen landskampioen geweest en laat één ding duidelijk zijn, dat is niet de minste tegenstander. Dekker Almere zal dus alles uit de kast moeten halen om zich een goede uitgangspositie te verwerven voor de tweede play-offwedstrijd uit tegen het Van Zundert Velo. Deze uitwedstrijd wordt overigens gespeeld op zaterdag 28 januari 2012 in Wateringen, nabij Den Haag, om 16.00 uur.

Dit bestand bestaat niet

Volgaarne nodigen wij de supporters van Dekker Almere uit om bij deze badmintonkraker aanwezig te zijn en onze spelers aan te moedigen. Maar ook de supporters van Van Zundert Velo zijn welkom, evenals alle badmintonliefhebbers. De toegang is gratis en er is genoeg parkeerplek in de buurt! Voor eventueel nader gewenste informatie kunt u contact op nemen met de teammanager van Dekker Almere, telefoon 06-52650068 of e-mail emmy.vlaar@bvalmere.nl

Carlton

Reageer op dit bericht (“De play-offs tegen Van Zundert Velo ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)