Badminton Vereniging Almere

Themaochtend topsport bij BVA

Op zaterdag 11 februari 2012 om 10.00 uur organiseert het bestuur een zogenoemde themaochtend over topsport binnen de Badminton Vereniging Almere in het cursuslokaal van Sportcomplex Carl Dekker.

Binnen de vereniging hebben we immers TopJuniortrainingen, de Badminton School Almere en in Sportcomplex Carl Dekker is ook de Badminton Academie Flevoland gehuisvest. Bovendien speelt Dekker Almere al zo'n tien jaar in de eredivisie en heeft nu voor de tweede maal de play-offs gehaald. Daarnaast komen Carlton Almere-2 en Carlton Almere-3 in het seizoen 2012/2013 beiden uit in de eerste divisie.

Reden genoeg om het daar eens een tweetal uur over te hebben, want wellicht is de vereniging wel toe aan een bestuurszetel voor Topsport. Zou zo maar kunnen.

Indien u als lid wil meepraten over dit onderwerp, bent u van harte welkom. Indien U nadere informatie wenst of u wilt zich aanmelden, dan doet U dat bij de voorzitter van de Sporttechnische Commissie, Stephan Melein, e-mailadres stephan.melein@bvalmere.nl

Reageer op dit bericht (“Themaochtend topsport bij BVA ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)