Badminton Vereniging Almere

In de kou naar Arcade voor OTK

Omdat we niet genoeg kunnen krijgen van wedstrijden spelen, hebben we ons dit jaar ingeschreven voor de Open Team Kampioenschappen, een nacompetitie georganiseerd door BV Slotermeer. We zullen in totaal 10 wedstrijden spelen, meestal doordeweeks. De 5 thuiswedstrijden spelen we altijd op dinsdagavond: 14 en 21 februari, 13 maart, 3 en 10 april. Als u hiervoor een passe-partout wilt kopen, is dat goedkoper dan losse kaartjes. Na lang teamleden bij elkaar zoeken, vooral dames en later ook heren door de blessure van Johan, is team A1 7 man/vrouw sterk: Arjan, Krijn, Rick, Tim, Sharon, Nienke en Esther. Er zal altijd wel iemand verhinderd zijn in verband met school, werk, valentijnsdag, etc, dus we zullen in wisselende combinaties spelen.

Voor de eerste wedstrijd door de sneeuw naar Arcade fietsen. De combinatie van deze week was Krijn, Rick, Sharon, Nienke en Esther. Het was niet bij iedereen bekend dat we om 7 uur al moesten spelen, maar uiteindelijk zijn we redelijk op tijd bij de sporthal in Stedenwijk (oh ja, dus niet in Centre Point?!) aangekomen. Bij de tegenstanders al onrust, want één van de twee dames was tijdens het inslaan door haar enkel gegaan en kon niet spelen. Daarom werd er een jeugdspeler uit de training geplukt en gelukkig konden alle partijen toch doorgaan. Met als mededeling dat ze de damesenkel wel wilde spelen, maar of we een beetje aardig voor haar wilden zijn.

Dan de opstelling invullen. Bij gebrek aan voorkeuren gingen we tossen wie wat zou spelen en we konden van start. Inmiddels waren ook de supporters Maaike en Monique gearriveerd. Na veel mooie rally’s, lachen, een trainingspartijtje (vooral de smash verdediging) voor Nienke en uiteraard een aantal driesetters konden we een mooie 0-8 overwinning opschrijven. Vervolgens een drankje drinken in de kantine met de hele gezellige en sportieve tegenstanders en fantastische achtergrondmuziek, waarna we weer terug de kou in gingen. De volgende wedstrijd zal een thuiswedstrijd aanstaande dinsdag 14 februari zijn. Op deze mooie Valentijnsavond krijgt iedere supporter een gratis kus van Krijn of Rick, dus komt allen!

Tot nu toe 10 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. Krijn op 10-02-2012 om 14:42 uur

  Kan dat nog aangepast worden naar 'iedere vrouwelijke supporter'?

 2. Paula Wijnands op 10-02-2012 om 15:01 uur

  En maakt het ook niet uit hoe oud ze zijn???

 3. Krijn op 10-02-2012 om 15:06 uur

  Zo blij dat er Krijn óf Rick staat ;)

 4. Paula Wijnands op 10-02-2012 om 16:13 uur

  Oh wij mogen nog kiezen ook???

 5. Krijn op 10-02-2012 om 16:18 uur

  Ik las het meer als dat ik mag kiezen of ik Rick inzet of niet :p Maar bij nader inzien kan ik het wel eens verkeerd hebben..

 6. Rick op 10-02-2012 om 16:22 uur

  Het is geen poker he Krijn :)

 7. Johan op 11-02-2012 om 15:53 uur

  Team, goed gedaan.

 8. Arjan op 11-02-2012 om 16:22 uur

  De kaarten zijn niet aan te slepen :p...

 9. Reinoud op 12-02-2012 om 17:59 uur

  Wel leuk dat Rick nu ook wat wedstrijden kan winnen ;)

 10. Rick op 12-02-2012 om 22:23 uur

  Ik hou ook van jou Reinoud (K)

Reageer op dit bericht (“In de kou naar Arcade voor OTK ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)