Badminton Vereniging Almere

Yvonne Sie en Dave Khodabux in halve finales NK

Dave Khodabux heeft in het mannendubbel de halve finale bereikt op het NK in het Topsportcentrum te Almere. Samen met Jorrit de Ruiter won Dave in de kwartfinale met 21-16, 20-22 en 21-10 van Dennis van Daalen de Jel met Rickert Suijkerland.

Dave en Jorrit moeten het morgen opnemen tegen Jacco Arends en Jelle Maes en dat zou wel eens een heel spannende partij kunnen worden.

Yvonne Sie won samen met Lisa Malaihollo in de kwartfinale in twee games (21-15 en 21-13) van Judith Campman en Jessica Ottenhoff. Morgen staan Yvonne en Lisa tegenover Selena Piek en Iris Tabeling en dat wordt ook zeker een pittige pot.

Reageer op dit bericht (“Yvonne Sie en Dave Khodabux in halve finales NK ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)