Badminton Vereniging Almere

Geslaagd Color Holland Jeugdtoernooi

Afgelopen zondag 25 maart werd er in Huizen wederom een Color Holland Jeugdtoernooi gehouden. Maar liefst 23 kinderen van BVA deden mee aan dit toernooi.

Het is zondag 25 maart, heel vroeg in de ochtend. De spelers moeten zich al rond 9:30 melden in de hal, want traditiegetrouw beginnen de wedstrijden rond 10:00. Deze keer liep het echter anders dan wij gewend waren. Nadat alle aanwezigen zich hadden gemeld, waren nog een flink aantal kinderen die zich hadden van te voren ingeschreven “zoek”. Tja, inmiddels was het al 10:00 uur. Ra-ra? Hoe kan dat nou? 'Huh, hoezo is het al 10:00 uur, het is toch pas 9:00 uur?' Aha!!!

Lekker lang uitslapen was er voor velen niet bij afgelopen zondag. Zaterdagnacht om klokslag twee uur ging de zomertijd in. De klok werd een uur vooruit gezet en dat zorgde ervoor dat behoorlijk wat kinderen zich versliepen, te laat kwamen of helemaal niet op kwamen dagen. De gevolgen van de zomertijd zorgden er bovendien voor dat er in de poules her en der geschoven moest worden. Sommige kinderen moesten 3 wedstrijden achter elkaar spelen, al dan niet als invallers. Dit was voor de jonge kinderen zeer vermoeiend natuurlijk. Ook ontstonden hierdoor ‘gaten’ in de poules, waardoor tussen de wedstrijden door vrij gespeeld kon worden. Soms merkte je wel dat de kinderen aan het einde van de rit steeds meer uitgeput raakten, dus werden er ook minder punten gescoord.

Gelukkig maakten de traditionele broodjes knak, de Sultana koekjes en de limonade het goed.
Uiteindelijk gingen 10 kinderen van de BVA met prijzen naar huis.

Hier zijn ze op een rij:

Poule C 1e (jongens) Milan Joorse
2e (jongens) Davy Pei
1e (meisjes) Liviëna Pardede
Poule D 2e (meisjes) Lisanna Kok
Poule F 1e (jongens) Remco Cuypers
2e (meisjes) Loes Daalhof
Poule G 1e (meisjes) Fabiene Joorse
Poule H 2e (jongens) Edo Pardede
Poule I 1e (jongens) Chris Verkaik
1e (meisjes) Annabel de Vries

Alle prijswinnaars van harte gefeliciteerd met jullie behaalde prijzen!!

Reageer op dit bericht (“Geslaagd Color Holland Jeugdtoernooi ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)