Badminton Vereniging Almere

Ted van der Meer treedt af als BNL-voorzitter

Tijdens een vergadering van het algemeen bestuur van Badminton Nederland, dinsdagavond in Nieuwegein, is Ted van der Meer teruggetreden als bondsvoorzitter. Clemens Wortel (vice-voorzitter en secretaris in het bondsbestuur) heeft zich bereid verklaard het voorzitterschap waar te nemen tot en met de Bondsvergadering van 23 juni in Utrecht

Van der Meer: ´´Het voorzitterschap van BNL is - als je het goed wilt doen - in feite een fulltime baan. Ik heb het daarnaast druk met mijn gewone werk. De afgelopen maanden heb ik nogal gesukkeld met mijn gezondheid waardoor ik me te weinig met de bond heb kunnen bezighouden. Ik moest een keuze maken. Half maart ben ik hierover in gesprek gegaan met mijn bestuur. Men is heel positief omgegaan met mijn probleem. Ik ben heel erg blij dat er verder geen bestuursleden zijn vertrokken en dat we de vacature intern hebben kunnen opvullen.

Hij kijkt met een goed gevoel terug op het afgelopen jaar: "De bond staat er goed voor. Alle toppers hebben weer meegedaan op het EK in Amsterdam, dat met een bronzen medaille voor het vrouwenteam werd afgesloten. Deze prestatie leverde tevens WK-deelname op. Ons bestuur heeft veel in gang gezet. Er liggen plannen klaar om badminton zichtbaarder te gaan maken. Zo staat er een Week van het Badminton op het programma (in september) en worden er vriendschappelijke interlands gehouden tegen België en Duitsland."

Van der Meer neemt met een dubbel gevoel afscheid van BNL: "Het was best moeilijk om ermee te stoppen. Ik heb de bestuursperiode als zeer waardevol ervaren. Dat merkte ik vanavond ook weer. De sfeer in het bestuur is uitstekend en dat zal onder leiding van Clemens niet anders zijn. Ik wens BNL het allerbeste toe."

Tot nu toe 1 reactie op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Jos Wu op 11-04-2012 om 07:52 uur

    2e alinea staat er 2x in.

Reageer op dit bericht (“Ted van der Meer treedt af als BNL-voorzitter ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)