Badminton Vereniging Almere

Dekker Almere herstelt na tegenvaller zaterdagavond

ALMERE / ABEL IWEMA - Dekker Almere heeft na het tegenvallende resultaat van zaterdag, gisteren hele goede zaken gedaan in het verre Maastricht. Victoria werd met 1-7 verslagen.

De ploeg van coach Eric Staats deed goede zaken in de stand. ,,Uiteindelijk willen we vol voor de playoffs gaan. Dan moet je dit soort wedstrijden overtuigend winnen. Dat hebben we gisteren nagelaten", was coach Eric Staats nog even zuur over de zaterdagavond.

,,We willen het gat tot de vijfde plaats zo groot mogelijk houden. Dan past deze overwinning goed", klonk Staats later tevreden. Het enige punt leverde Dekker Almere gistermiddag in bij het herenenkelspel. De grillige Saber Afif verloor van Robert Kwee. De ex-Dekker Almere speler heeft altijd een extra uitdaging en won in twee games van Afif. ,,Robert kan heel goed variëren in het spel. Daar heeft Saber moeite mee", gaf Staats het probleem van zijn eerste herenspeler aan.

Dekker staat in de eredivisie op de tweede plek, achter het ongenaakbare Amersfoort.

Reageer op dit bericht (“Dekker Almere herstelt na tegenvaller zaterdagavond ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)