Badminton Vereniging Almere

Dekker Almere uit tegen BC Duinwijck

Komende zaterdag 15 september 2012 om 19.00 uur speelt Dekker Almere de belangrijke uitwedstrijd tegen BC Duinwijck uit Haarlem. BC Duinwijck liep in de eerste speelronde tegen een gevoelige 8-0 nederlaag op in Amersfoort tegen de club met dezelfde naam. Dekker Almere kende een betere seizoensstart met de 8-0 zege op het Limburgse Roosterse.

Carlton

Duinwijck zal zich ongetwijfeld willen revancheren na de nederlaag tegen Amersfoort dus Dekker Almere kan de borst natmaken tegen de nazaten van Kenau Simonsdochter Hasselaer, laat daar geen misverstand over bestaan.
Het is overigens de vraag of de beide teams wel volledig kunnen aantreden, want een aantal spelers van beide teams heeft toernooiverplichtingen bij onze zuiderburen, de Belgian Open.

Het programma voor de tweede speelronde en de stand na de eerste speelronde, is als volgt

De wedstrijd die het meeste in het oog springt, is de wedstrijd van het Haagse DKC tegen de buren uit Wateringen, Van Zundert Velo. De wedstrijd is wellicht ietwat beladen door de overstap van Soraya de Visch van Eibergen van Van Zundert Velo naar DKC. Dennis van Daalen de Jel nam dezelfde route, maar dat kon niet als een verrassing worden beschouwd.

Dit bestand bestaat niet

Op zondag 16 september kunt u op onze site het verslag lezen van de wedstrijd Duinwijck tegen Dekker Almere.

Carlton

Reageer op dit bericht (“Dekker Almere uit tegen BC Duinwijck ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)