Badminton Vereniging Almere

Dekker Almere komende zondag uit tegen Slotermeer

Zondag 4 november 2012 speelt Dekker Almere uit tegen het Amsterdamse Slotermeer, de club die na een aantal jaren afwezigheid weer acteert in de Carlton Eredivisie. Dekker Almere staat derde in de eredivisie met 34 punten uit zeven wedstrijden en Slotermeer staat achtste met 20 punten uit eveneens zeven wedstrijden.

Carlton

Wat de opstelling van Dekker Almere betreft is het nog even gissen, want een aantal spelers is wellicht nog actief op de Bitburger Open in Saarbrucken of moet nog uit Japan komen.

Ook in speelronde zeven staan er weer leuke wedstrijden op het programma, zoals de wedstrijd Van Zundert Velo tegen Duinwijck. Bij Van Zijderveld tegen TFS Barendrecht lijkt de winnaar ook moeilijk te voorspellen en dat geldt wellicht ook voor DKC tegen Victoria. En de vraag is natuurlijk of Roosterse in staat is een aantal punten af te snoepen van Amersfoort.

Het volledige programma en de huidige stand is als volgt

Dit bestand bestaat niet

Wellicht slaagt Dekker Almere er in om opnieuw de tweede plaats op de ranglijst in te nemen, maar dan zal er zondag 4 november 2012 om 13.30 uur eerst gewonnen moeten worden in de Wethouder Verheijhal in Amsterdam Oost.

Carlton

Reageer op dit bericht (“Dekker Almere komende zondag uit tegen Slotermeer ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)