Badminton Vereniging Almere

Mirjam, Jesse en Fabián winnen prijzen op het Vennewater Jeugdtoernooi

In de luwte van het Carlton International Youth Tournament waar, zoals elders op de website al verslag van is gedaan, namens de Badminton School Almere Amy, Robin en Davey meestreden, vond iets dichter bij huis in Heiloo op 28 en 29 dec jl. het Vennewater Jeugdtoernooi plaats. Voor een aantal spelers van de Badminton School Almere was dit toernooi een mooie gelegenheid om extra wedstrijd- en toernooiervaring op te doen.

In het jongensdubbel U11 wonnen Fabián en Jesse de tweede prijs. Jesse deed het nog beter in het enkelspel waar hij de eerste plaats opeiste.

In de U-13 kwamen Dina en Yu Mei in het enkelspel netjes door de groepsfase maar werden ze daarna uitgeschakeld. In het meisjesdubbel haalde Yu Mei met haar gelegenheidspartner Laura Roest de halve finale. Chloë en Ruben speelden in de groepsfase een aantal spannende partijen in de U-13.

Mirjam verloor in de halve eindstrijd van het enkelspel U15 met het kleinst mogelijke verschil 29-30 van de latere toernooiwinnares Judith Brouwer. Ze won echter in het meisjesdubbel de eerste prijs, samen met haar gelegenheidspartner Sterre Beffers.

Kortom, een geslaagd toernooi voor Chloë, Dina, Yu Mei, Mirjam, Ruben, Jesse en Fabián dat zeker zal helpen bij het eerstvolgende grotere toernooi, de HBV Junior Master 2013 in Hoorn.

Tot nu toe 1 reactie op dit bericht. Reageer ook ↓.

1. Henk Staats op 02-01-2013 om 17:18 uur