Badminton Vereniging Almere

Een “normale” dinsdagavondtraining.

Bijna altijd aanwezig bij de clubtraining is voor mij een normale gang van zaken. Ik blijf het gewoon leuk vinden om met name de oefenpotjes te zien. Uiteraard ook even kijken of er vooruitgang is geboekt bij de spelers. Wat ik eigenlijk niet normaal vind op bijna het einde van de seizoen, is het fanatisme en enthousiasme van de spelers op deze dinsdagavondtrainingen!

Dit ondanks dat alle banen helemaal vol zijn. Het is toch niet te geloven dat er veertig man aan het trainen zijn onder leiding van Emmy Vlaar !!! Moet niet gekker worden op een doodnormale doordeweekse dag.

Ben benieuwd hoe het in het nieuwe seizoen eruit gaat zien. Volgens mij moeten er dan mensen op de “bank “ gaan zitten. Ga zo door!

Reageer op dit bericht (“Een “normale” dinsdagavondtraining. ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)