Badminton Vereniging Almere

Stijlvolle kindermode met een glamorous twist bij Eleganza for Kids

Trendy moeders shoppen het liefst in modestad Milaan, de thuisbasis van het Italiaanse merk La stupenderia. Wereldwijd staat dit luxe merk bekend om haar stijlvolle kindermode met een glamorous twist. De webboetiek Eleganza for Kids biedt ook Nederlandse ouders de kans hun dochters elegant en onderscheidend te kleden. De nieuwe zomercollectie van La stupenderia met trendy neonaccenten is vanaf nu verkrijgbaar.

La stupenderia

Wereldsterren zoals Angelina Jolie zijn er al eens gespot: de kindermodewinkels van La stupenderia in Milaan. Traditioneel, maar toch innovatief en teder, zo worden de ontwerpen van het Italiaanse topmerk omschreven. De kleuren en stoffen worden zorgvuldig geselecteerd en ieder item wordt handmatig in Italië gemaakt en nauwkeurig afgewerkt. Het resultaat is een exclusieve collectie kindermode met mooie details en prachtige stoffen, zoals zijde. Ideaal voor feestelijke gelegenheden!

Zomercollectie

Eleganza

Bijzondere gelegenheden vragen om een elegante outfit, zeker voor prinsesjes. De nieuwe collectie van La stupenderia biedt voor deze zomer bijvoorbeeld een hip plisséjurkje met korte mouwtjes en een neon ceintuur in roze of geel. De trendy neonaccenten komen ook terug in de luchtige crèmekleurige blouse met borduursels in roze neon. Voor een bruiloft is de feestelijke witte zijden jurk een echte eyecatcher, met een tweeknoopsluiting op de rug en als finishing touch een mooie kraag met strik om de hals. De jurk is leuk te combineren met de witte gebreide bolero.

Over Eleganza for Kids

Voor Eleganza for Kids selecteert eigenaresse Shirley Staats de mooiste design kinderkleding van Franse en Italiaanse ontwerpers voor meisjes van 0 tot 7 jaar. Onlangs presenteerde de webboetiek de nieuwe zomercollectie van het Franse merk Charabia. Om ruimte te bieden aan de nieuwe collecties, is de merkensale van start gegaan, met kortingen tot wel 40% op oude zomer- en wintercollecties van de kwaliteitsmerken La stupenderia en Charabia. Bestellingen worden aangetekend verzonden en hebben op werkdagen een gemiddelde levertijd van 48 uur.

Eleganza

Tot nu toe 3 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. Teus op 16-05-2013 om 07:59 uur

  Is dit spam of wordt dit de toekomst?
  Dat hoop ik niet

 2. Henk Staats op 16-05-2013 om 09:26 uur

  Beste Teus,

  Iedere sponsor mag zijn producten op onze site promoten. Dat is onderdeel van de sponsorovereenkomst.

 3. Teus op 16-05-2013 om 18:35 uur

  OK dan neem ik het woord "spam" terug,
  Groet Teus

  Ps:laat ik nu vaak in Milaan komen,

Reageer op dit bericht (“Stijlvolle kindermode met een glamorous twist bij Eleganza for Kids ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)