Badminton Vereniging Almere

Carlton Almere-2 wint van gehavend Smashing

Zondag 24 november 2013 stond de eerste wedstrijd van de tweede seizoenshelft op het programma. De wedstrijd in Wijchen was met 5-3 verloren gegaan dus tijd voor een revanche.

Doordat Smashing met slechts één dame kwam en de trainster werd opgesteld werden de damesdubbel, de tweede damesenkel en de eerste gemengddubbel opgegeven door Smashing. Zo kwam het dat er al een 3-0 voorsprong op het scorebord stond voordat er ook maar een shuttle geslagen werd. De herendubbel werd een overwinning voor Dennis en Ghislain. Door wat concentratieproblemen was hiervoor wel een derde set nodig.

Yvonne had last van haar voet en na overleg met de tegenstander werd er besloten dat Deborah de eerste damessingel zou spelen. Helaas kon ze het net niet bolwerken tegen Judith en verloor in 3 sets. Andre had een beetje last van zijn knie en ging niet helemaal voluit in zijn singel tegen Yannick. Een verliespartij in twee sets was het gevolg. Dennis speelde daarna tegen Brandon. Na een gelijk opgaand begin werd er toch redelijk eenvoudig gewonnen. De eerste mix was opgegeven. Dat had wel tot gevolg dat Michelle en Ghislain uiteindelijk tegen de oorspronkelijke eerste mix van Smashing stonden. Helaas waren de tegenstanders net een maatje te groot en werd de mix in twee sets verloren.

Al met al een gelukkige 5-3 overwinning tegen de nummer 3 van de ranglijst. De achterstand op de koploper bedraagt slechts één puntje. Komend weekend reist het team af naar het verre Groningen.

Reageer op dit bericht (“Carlton Almere-2 wint van gehavend Smashing ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)