Badminton Vereniging Almere

Dekker Almere thuis tegen BC Amersfoort

Komende zaterdag 8 februari 2014 om 20.00 uur speelt Dekker Almere thuis in Sportcomplex Carl Dekker de tweede halve finale wedstrijd tegen BC Amersfoort. Dekker Almere won afgelopen woensdagavond in Amersfoort met 5-3 van Amersfoort en heeft in principe aan een gelijkspel genoeg om de finale te halen.

Dit bestand bestaat niet

Samenwerking

Middels de media en via onze eigen site heeft u kunnen lezen dat het uitermate spannend was in de eerste finalewedstrijd en coach Erik Staats verwacht ook zaterdag een wedstrijd waarin de spelers tot het uiterste moeten gaan en details de doorslag zullen geven. Ook assistent-coach Emmy Vlaar deelt die mening.

Het zal u duidelijk zijn dat de spelers, de coaches en de begeleiding van Dekker Almere rekenen op uw support en zij nodigen u dan ook van harte uit om het vlaggenschip van onze vereniging te ondersteunen.

Zaterdag 8 februari 2014 om 20.00 uur in Sportcomplex Carl Dekker

de belangrijkste wedstrijd van het seizoen 2013/2014 van de Carlton Eredivisie

Dekker Almere - BC Amersfoort

U bent van harte welkom op dit avondje badminton!

ca

Reageer op dit bericht (“Dekker Almere thuis tegen BC Amersfoort ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)