Badminton Vereniging Almere

Senioren trainingen groep 1 t/m 3

In de week van 21 april zouden de laatste trainingen voor de senioren groep 1 t/m 3 van het seizoen zijn. Hierna zou er tot het einde van het seizoen vrij gespeeld kunnen worden. Na overleg is er besloten dat de trainingen, in aangepaste vorm, doorgaan tot 1 juni.

Voor groep 3 gaan de trainingen op de woensdag gewoon door waarbij wel de voorwaarde wordt gesteld dat er minimaal 4 spelers aanwezig moeten zijn bij de training. Bij minder zal de training die avond niet doorgaan. Emmy Vlaar zal de trainingen verzorgen. De laatste training is nu op 28 mei.

Vanaf dinsdag 29 april zal er training worden gegeven voor iedereen in competitiegroep 1-2 inclusief topsport (het is dus één trainingsgroep!). De trainingstijden zijn van 19.30-21.00 uur en Emmy Vlaar zal de trainster zijn waarbij Monique Meijer haar ondersteund. Elke training zal een zelfde opbouw hebben; ca 45 minuten trainen en daarna ca 45 minuten partijen spelen. Na 21.00 uur kan er natuurlijk nog door worden gespeeld. Bij grote drukte gaat de training voor vrijspelen en bovendien geldt VOL = VOL!

De vereniging heeft nog een beperkt aantal veren shuttles. Deze zullen worden gebruikt bij de extra trainingen op de dinsdag. De verwachting is dat het voldoende shuttles zijn tot 1 juni. Mochten de shuttles echter eerder op zijn dan zullen de trainingen eerder stoppen, hier staat tegenover dat de trainingen waarschijnlijk nog iets langer kunnen doorlopen als er zuining met de shuttles wordt omgegaan. Er zal tijdig tijdens de trainingen worden gecommuniceerd wanneer echt de laatste dinsdagtraining is.

Bovengenoemde trainingen zijn voor iedereen gratis!

Op de donderdag blijft het uiteraard mogelijk vrij te spelen. Neem wel je eigen shuttles mee!

Reageer op dit bericht (“Senioren trainingen groep 1 t/m 3 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)