Badminton Vereniging Almere

Wie wil geld verdienen voor de vereniging??

Net als afgelopen jaar organiseert de Rabobank Almere weer een fiets sponsortocht voor de verenigingen binnen Almere. Vorig jaar was dit een heel gezellig festijn waarbij de vereniging een fors sponsorbedrag bij elkaar heeft gefietst. Laten we dat dit jaar weer proberen!

De gratis fietstocht vindt plaats 31 mei en start vanaf het Fanny Blankers- Koen park in Almere stad. De afstand is 25 km en is ook zeer geschikt om met het hele gezin mee te doen. De start is tussen 8.30 en 11.00 uur. Per team van 4 personen krijgen we 175 euro voor de vereniging. Schrijf je dus in met je vrienden, teamleden of familie. Wil je meedoen stuur even een email naar de secretaris, Conny Cashoek. DOEN !!

Tot nu toe 3 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. tom van groenigen op 01-05-2014 om 07:34 uur

    Ik doe mee was vorige jaar gezellig

  2. Henk Staats op 01-05-2014 om 08:54 uur

    Volgens mij ben je nummer vijf die zich aanmeldt.

  3. tom van groenigen op 02-05-2014 om 22:47 uur

    :'(

Reageer op dit bericht (“Wie wil geld verdienen voor de vereniging?? ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)