Badminton Vereniging Almere

BVA Jeugd teambuildingsdag op zondag 7 september 2014

Dit weekeinde startte het nieuwe badmintonseizoen voor alle BVA jeugdspelers weer met de reguliere kleurtrainingen. Een groot deel van die jeugdspelers heeft zich ingeschreven voor de jeugdcompetitie, waardoor we zijn uitgekomen op liefst 18 jeugdteams voor het seizoen 2014/2015. Om ervoor te zorgen dat deze jeugdteams goed voorbereid aan het competitieseizoen beginnen, organiseert de jeugdcommissie een teambuildingsdag op zondag 7 september 2014.

Vorig jaar werd deze teambuilding dag voor de jeugd voor het eerst georganiseerd. Doelstelling was om dit uit te laten groeien tot een nieuwe BVA jeugdtraditie. En een spetterend succes is de eerste keer geworden kunnen we achteraf en volledig opgedroogd concluderen. Ook dit jaar belooft het weer een mooie dag te gaan worden, waar we wel jullie aanwezigheid voor nodig hebben! We verwachten dus van alle jeugd competitiespelers dat ze deze dag aanwezig kunnen zijn. Vanwege het grote aantal teams en jeugdcompetitie spelers is besloten om dit jaar geen andere spelers mee laten doen.

De opzet deze keer zal iets afwijken van vorig jaar. Maar een tipje van de sluier kunnen we al oplichten. De ochtend zal een verrassende mix zijn van diverse activiteiten in en rond de hal, gericht op een stukje fysiek en een stukje teambuilding. De middag zullen we gebruiken om onderling volledige oefenwedstrijden te spelen samen met en tegen de overige teams.

Het wordt het vast een bijzonder leuke dag. Neem kleding mee die vies mag worden en zorg voor zowel zaal- als buitenschoenen. Vanwege de oefenwedstrijden ’s middags mag je ook je badmintonspullen niet vergeten!
Voor tussen de middag zal je een lunchpakket mee moeten nemen en wat te drinken kan ook geen kwaad. We verwachten klaar te zijn met deze dag rond vier uur ‘s middags. Je krijgt nog een uitnodiging via de mail toegestuurd met daarin de benodigde details. Dit delen we ook nog uit in de hal aan alle competitiespelers. Noteer deze dag alvast in je agenda en graag tot ziens op zondag 7 september!

Als één of beiden van je ouders/verzorgers ons wil helpen bij met name de ochtendactiviteiten, geef het dan graag door aan eddy.odijk@bvalmere.nl Heb je nog vragen over de teambuilding dag of de andere jeugdactiviteiten? Dan kun je altijd terecht in de zaal bij de leden van de jeugdcommissie:

Reageer op dit bericht (“BVA Jeugd teambuildingsdag op zondag 7 september 2014 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)