Badminton Vereniging Almere

Verloren badmintonfinale voelt als mokerslag

ALMERE - Tim Moria - In Wateringen zijn de badmintonners een landstitel rijker, in Almere zijn ze een illusie armer. De ploeg van trainer Erik Staats ging in Den Bosch genadeloos met 2-5 onderuit tegen Velo en maakte daarmee haar favorietenrol allesbehalve waar. ,,Ik ben ontgoocheld", sprak Staats na afloop zichtbaar aangeslagen.

zie verder http://www.dichtbij.nl/almere/regio/artikel/4225147/verloren-badmintonfinale-voelt-als-mokerslag.aspx

Tot nu toe 13 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. yy op 14-02-2016 om 09:24 uur

  Een voorzitter die zijn spelers afzeikt op studio sport. Hij hoort trots te zijn en dankbaar.
  Geeft goed weer hoe verrot deze club(cultuur) is

 2. Teus op 14-02-2016 om 16:20 uur

  Waarvan jij volgens mij geen lid bent, anonieme held

 3. Peter van Soest op 14-02-2016 om 16:46 uur

  ...en hopelijk nooit zult worden.

 4. Eric op 14-02-2016 om 17:06 uur

  Inderdaad, verloren maar wel gestreden!
  Manon, Tamara, Cheryl, Gita, Dave, Justin, Eric, Ruben EN complete technische staf: "Dank jullie wel voor een fantastisch seizoen 2015-2016". Blijf strijden voor die welverdiende landstitel, ben ervan overtuigd dat deze er gaat komen. Reactie nummer 1 is van nul en generlei waarde, verdoe daar geen energie aan. Heel veel succes en nog meer plezier in seizoen 2016-2017 en daaropvolgende.

 5. Frank op 14-02-2016 om 20:24 uur

  De reactie van de heer Staats was een hele natuurlijke, spontane en eerlijke reactie gedaan meteen na afloop van een finale waarvan de heer Staat en alle supporters met een BVA hart hadden gehoopt (en een klein beetje verwacht) dat BVA deze final zou winnen. Natuurlijk was de heer Staats teleurgesteld, ik was dat zelf ook. Van een speler van het kaliber van Eric Pang mag en kan je normaal gesproken meer verwachten. En hoewel ik Eric persoonlijk niet ken, denk ik dat Eric dat ook zal toegeven. Van afzeiken was helemaal geen sprake naar mijn mening.

  Wat betreft de opmerking van een verrotte club(cultuur) dit slaat helemaal nergens op. Onze 2 zonen zijn sinds 2 jaar lid van BVA en ik heb BVA ervaren als een goed geleide vereniging waar inspraak mogelijk is en waar je zelfs wordt uitgenodigd om je zegje te doen. Het is een club met voor ieder wat wils vanaf de recreanten tot en met het eerste team. Er worden bijzonder veel (leuke) activiteiten georganiseerd (activiteiten die soms niets met badminton te maken hebben, maar wel het clubgevoel versterken). Er zijn heel veel leden (belangeloos) actief om van alles en nog wat te organiseren. De heer Staats en alle andere bestuursleden en vrijwilligers verdienen daar alleen maar lof voor.
  Zoals gezegd kom ik de laatste 2 jaren geregeld bij de trainingen van de jeugd kijken en ik bezoek al langer zo veel mogelijk alle wedstrijden van het eerste team. Zo ver ik als buitenstaander het kan beoordelen heb ik nooit wat van een verrotte clubcultuur meegemaakt: integendeel.

  Ik zou de heer Staats en alle andere bestuursleden graag willen oproepen om de moed niet op te geven en met nog meer energie er tegen aan te gaan in het nieuwe seizoen. 3x is scheepsrecht en dat zal ook voor BVA gaan gelden. Met een bloeiende vereniging als BVA met zo veel talent ook bij de jeugd (Sebastiaan Li, Stella Li, Amy Tan om maar wat te noemen) moet het gewoon een keer gaan lukken om Nederlands kampioen te worden.

 6. Gijs op 14-02-2016 om 21:53 uur

  Beste anonieme held, allereerst natuurlijk heel moedig om zulke opmerkingen anoniem te posten.

  In tegen stelling tot jou laffe bericht wat nergens op gebaseerd is zegt een teleurgestelde trainer gewoon direct wat hij van de wedstrijd vond. Normaal gesproken natuurlijk alleen binnen de kleedkamer, maar in dit geval er ook buiten. Dit wil niet zeggen dat hij niet dankbaar of trots is, alleen eerlijk en oprecht met een hoop emoties.

  Om dan meteen te zeggen dat almere een verrotte clubcultuur heeft is natuurlijk de grootste onzin, waar je niet alleen de spelers en trainers van team 1 mee te kort doet, maar ook alle 300 supporters en overige niet aanwezige leden. Ik zou bijna zeggen: kom een keer langs voordat je dingen gaat roepen waar je geen verstand van hebt, maar mensen zoals jij zijn juist de mensen die een clubcultuur kapot maken. Blijf dus alsjeblieft thuis.

  Aan alle spelers en trainers van team 1, wij blijven gewoon achter jullie staan. Volgend jaar gewoon opnieuw strijden voor de titel.

 7. Gijs op 14-02-2016 om 21:55 uur

  In plaats van reactie van trainer bedoelde ik voorzitter, maakt echter geen verschil wat betreft mijn mening ten aanzien van deze anonieme held

 8. Roland op 15-02-2016 om 10:34 uur

  Anoniem iets roepen is altijd laf; gemakkelijk en vrijblijvend.
  Na de gebalanceerde reacties van clubleden ,die weten waar ze over praten, blijft het stil bij yy.
  Je zou bijna vragen of yy zich bekend wil maken, maar ach....
  moeten we ons om dat soort figuren druk maken.

  Ik sluit me aan bij de laatste woorden van Gijs
  We blijven trots achter onze vereniging ;onze voorzitter en team 1 staan.
  volgend jaar : nieuwe ronde , nieuwe kansen.

 9. Geert op 15-02-2016 om 10:43 uur

  BV Almere is een geweldige vereniging met voor ieder wat wils met een voorzitter die heel veel voor ons en de vereniging betekent. Een normale reactie van een normaal mens direct na de dreun. En als je anoniem je gal wil spuien dat is dat pas echt verrot.
  Team 1 en alles wat er bij hoort.. ..bedankt voor een geweldig mooi seizoen. We hebben de taart en de slagroom komt echt wel. En wij zullen als supporters weer op de wedstrijden afkomen zowel thuis als uit.

 10. Stephan op 15-02-2016 om 11:15 uur

  Ik lees veel over match fixing bij voetbal vandaag....misschien moet deze finale ook onderzocht worden :+

  Zonder gekheid, volgend jaar staan we weer als 1 team achter Qontent Almere!

 11. Ben Kramer sr op 15-02-2016 om 11:30 uur

  Waar ik wel benieuwd naar ben hoe team 1 van BV Almere volgend seizoen is samengesteld!!! Wisselen van teams/clubs door toppers is geregeld aan de orde! Of dit met geldzaken te maken heeft is mij niet bekend! Ook is de vraag van "clubliefde" aan de orde.

 12. Frank op 15-02-2016 om 11:45 uur

  Aansluitend op Ben Kramer hierboven, daar ben ik ook wel zeer benieuwd naar. Als BVA het huidige team bij elkaar zou kunnen houden dan heb je een potentieel kampioensteam. Misschien nog 1 sterke dame erbij.

  Ik zou me kunnen voorstellen dat wat oudere spelers als Eric Pang en Dave Khodabux (4 keer finale clubkampioenschap gespeeld en 4x verloren) door deze grote teleurstelling zodanig gemotiveerd worden dat ze toch nog 1x alles op alles willen zetten om te laten zien dat deze verloren finale een (grote) vergissing was en er daarom toch nog een jaar aan willen vastplakken.

  Aan de andere kant heb ik een voorgevoel dat het 1e team in het nieuwe seizoen er wel eens heel anders uit zou kunnen zien.

  De tijd zal het leren! :D

 13. Ernst op 15-02-2016 om 13:08 uur

  Ik loop al een tijdje mee op de club (dochter speelt hier al jaren) en heb nooit iets gemerkt van een verrotte club cultuur. Sterker nog, onze vereniging is een nog steeds groeiende, sterke vereniging waar op alle niveaus gespeeld kan worden. En waar ook de ouders hun zegje kunnen en mogen doen op de door het bestuur georganiseerde themadagen.

  Onze voorzitter heeft zijn mening gegeven na een verloren finale. Hij was en is teleurgesteld en heeft dat in zijn emotie gezegd en daar is niet mis mee. Eigenlijk vind ik dat er nu genoeg gesproken en geschreven is over dit onderwerp. Geen energie meer aan verspillen. Laten we dat gebruiken voor nieuwe kansen. Wij gaan gewoon weer verder met onze club en ik zal weer naar de wedstrijden gaan van team Qontent Almere en die van mijn dochter.

  Want nieuwe kansen nieuwe prijzen!!!!

Reageer op dit bericht (“Verloren badmintonfinale voelt als mokerslag ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)