Badminton Vereniging Almere

Kick-Off Carlton Eredivisie 10 september 2016

Op zaterdag 10 september 2016 vanaf 14.00 uur vindt de Kick-Off plaats van de Carlton Eredivisie 2016/2017 in sporthal T-Kwadraat in Tilburg.

Tien verenigingen doen mee in de Carlton Eredivisie en zullen gaan strijden om het landskampioenschap. Nieuw zijn The Flying Shuttle Barendrecht en Hoornse BV, die de plaatsen van respectievelijk BC Smashing en BV Slotermeer hebben overgenomen. Verder doen mee landskampioen en bekerwinnaar Van Zundert/ VELO, AviAir Almere, BC Amersfoort, BC Duinwijck, BC DKC, BV Van Zijderveld, Roosterse BC en BC Victoria.

Het seizoen begint net als vorig jaar met een kick-off. Op zaterdag 10 september 2016 vanaf 14.00 uur wordt begonnen met een gezamenlijke speelronde, waarbij alle tien de eredivisieverenigingen tegelijkertijd op één locatie in actie zullen komen.

Wedstrijden speelronde 1

AviAir Almere - BC Amersfoort
BC DKC - BV Van Zijderveld
Roosterse BC - Van Zundert /VELO
TFS Barendrecht - BC Victoria
Hoornse BV - BC Duinwijck

Tot nu toe 2 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Cock op 01-09-2016 om 09:32 uur

    Henk, hoe zijn dit jaar de competitiereglementen. Weer hetzelfde als vorig jaar (2 poules en nr 1 tegen nr 4 van de andere poule in de play offs en zo verder, of is het (wederom) veranderd?
    BvD
    Cock

  2. Henk Staats op 01-09-2016 om 09:41 uur

    Nee, de competitieopzet van de pratende pakken is al weer verlaten en ook terecht, want niemand kon er een touw aan vastknopen. We spelen nu in twee fases. Eerst een halve competitie en daarna spelen de bovenste vijf om de play-offs en de onderste vijf om lijfsbehoud en dan spelen beide poules een hele competitie.
    De nummer één plaatst zich voor de finale, de nummers twee en drie spelen een play-offwedstrijd (uit en thuis) en de winnaar komt in de finale.
    Zo ongeveer en kort door de bocht weergegeven.

Reageer op dit bericht (“Kick-Off Carlton Eredivisie 10 september 2016 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)