Badminton Vereniging Almere

Victor Almere-3 wint thuis van Roosterse-2

Victor Almere-3 heeft afgelopen zaterdagavond 17 september 2016 thuis in Sporthal Raggers met 5-3 gewonnen van het Limburgse Roosterse-2. Een leuke wedstrijd om naar te kijken en met 12 toeschouwers feitelijk te weinig publiek voor hetgeen er geboden werd.

Raggers

Een mooie overwinning voor Victor Almere-2 dat bovendien met twee invallers speelde, maar deze invallers lieten zien uit het goede badmintonhout te zijn gesneden. Helemaal opvallend is het optreden van invaller Joost van Gelder. Vorig seizoen speelde Joost nog in de vierde divisie en nu is hij tweemaal ingevallen in de eerste divisie met uitstekende resultaten!

Komende zaterdagmiddag speelt Victor Amere-3 uit tegen Amersfoort, de koploper in de eerste divisie afdeling-2

Victor

Reageer op dit bericht (“Victor Almere-3 wint thuis van Roosterse-2 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)