Badminton Vereniging Almere

Zeven-vragen-interviews door Cock van Puffelen

Een website kan, naar mijn mening, verschillende functies hebben.

Onze website, dus die van BV Almere bevat verreweg het meeste verslagen van recente gebeurtenissen, en zo hoort het ook bij een sportclub. Echter het viel mij vorig jaar op dat, nadat de competitie was afgelopen, het aantal berichten op onze site dramatisch daalde. Dit betekent minder aantrekkelijkheid van de site met als mogelijk gevolg dat lezers afhaken.

Ik heb hier eens over nagedacht en ik wil proberen om dit een klein beetje om te buigen door de reeds genoemde verslagen te vervangen in achtergrondnieuws (dus de derde categorie).

Onze vereniging heeft zoveel unieke en bijzondere leden die ik wel beter zou willen kennen. Ik wil daartoe (twee) wekelijks (ligt eraan hoeveel tijd ik in de week heb), een interview houden met een BVA-er. Ik ga hem/haar zeven vragen stellen en zal een leuk verslag hiervan proberen te maken.

Ik ken veel mensen in alle geledingen van onze club, ik zal daarom proberen om de geïnterviewden kris kras door de vereniging te vinden, dus bestuursleden, commissieleden, recreanten, trainers, supporters, (ouders van) kinderen, enz.

Ook zal ik de vragen aanpassen aan de geïnterviewde, ik wil natuurlijk een zo leuk mogelijk interview en verslag.

Ik heb voor deze week al een afspraak voor mijn eerste interview. Ik heb er erg veel zin in. Houd de site dus in de gaten!

Tot nu toe 3 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Bas op 07-03-2017 om 23:20 uur

    Wie is toch die Coco :)

  2. Jos K. op 08-03-2017 om 09:58 uur

    Ik ben benieuwd!

  3. Cindy op 15-03-2017 om 23:15 uur

    Wat een leuk idee!!

Reageer op dit bericht (“Zeven-vragen-interviews door Cock van Puffelen ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)