Badminton Vereniging Almere

Victorteams vanmiddag uit en thuis

Victor Almere-3 speelt zondagmiddag 29 oktober 2017 om 13.30 uur thuis in Sporthal Raggers tegen de Ulftse BC. De Ulftse staat op de negende plaats met 18 punten uit zes wedstrijden in de eerste divisie afdeling 2. Victor Almere-3 staat tweede met 29 punten uit zes wedstrijden en de koploper is BCH-1 met 31 punten.

victor

Victor Almere-2 speelt uit om 12.00 uur tegen het Utrechtse Iduna dat met 12 punten op de negende plaats staat in de eerste divisie afdeling 1. De Almeerders staan tweede met 33 punten uit eveneens zes wedstrijden. Koploper is Hoorn dat met 41 punten bijna uit het zicht verdwenen is van de andere teams.

Raggers

Reageer op dit bericht (“Victorteams vanmiddag uit en thuis ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)