Badminton Vereniging Almere

Victorteams treffen tweemaal Le Credit Sportif Velo

Victor Almere 2 speelt zondagmiddag 28 januari 2018 om 13.30 uur thuis tegen Le Credit Sportif Velo-2 uit Wateringen. De Almeerders staan tweede in de eerste divisie afdeling 1 met 82 punten en Velo staat op plek acht met 55 punten. Hoorn heeft in deze poule al de kampioensvlag gehesen en promotie naar de eredivisie afgedwongen.

victor

Victor Almere-3 heeft 90 punten en staat eerste in de eerste divisie afdeling 2 en de Almeerders treffen op zaterdagmiddag 27 januari in Wateringen Le Credit Sportif Velo-3 dat eveneens achtste staat met 55 punten.
De Almeerders lijken op weg naar het kampioensschap, maar dat is slechts een eretitel, want promoveren naar de eredivisie zit er niet in, want de eredivisie is voorbehouden aan zogenoemde standaardteams. Een tweede team is dus niet toegestaan in de eredivisie.

Raggers

Reageer op dit bericht (“Victorteams treffen tweemaal Le Credit Sportif Velo ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)