Badminton Vereniging Almere

Winst en gelijkspel voor de Victorteams

Victor Almere-2 won zondagmiddag 30 september thuis in Sporthal Raggers met 5-3 van koploperconcurrent Duinwijck-3. Een belangrijke overwinning voor de Almeerders want in de eerste divisie afdeling 1 gaat Victor Almere-2 nu met 27 punten uit vier wedstrijden aan de leiding. Duinwijck-3 heeft 24 punten evenals Smashing-2.

De dames waren het minst gelukkig in deze wedstrijden Zowel het damesdubbel als de twee damessingles gingen verloren voor de Almeerders.

Zaterdagmiddag 29 september 2018 speelde Victor Almere-3 uit in Hoorn tegen Victor Hoorn-2. Het werd een gelijkspel en de Hoornaren behouden hun positie in de eerste divisie afdeling 2. Hoorn heeft 18 punten uit vier wedstrijden en staat tweede en de Almeerders hebben 13 punten uit drie wedstrijden en staan op de achtste plaats. De stand is dus vertekend, want Victor ALmere-3 heeft nog een wedstrijd te goed tegen TFS Barendrecht-2, dat laatste staat.

Rosalie Teuben was goed voor drie van de vier punten, zij won haar single, het damesdubbel met Judith van Cruchten en de mix met Jasper Koppen.

Reageer op dit bericht (“Winst en gelijkspel voor de Victorteams ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)