Badminton Vereniging Almere

Victor-2 wint, Victor-3 verliest

Victor Almere-2, koploper inde eerste divisie afdeling 1, heeft afgelopen zondag met 7-1 gewonnen van de runner up, Le Credit Sportif Velo-2. Door deze overwinning heeft Victor-2 nu een voorsprong van 14 punten (90 punten uit 15 wedstrijden) op Velo (76 punten uit 14 wedstrijden), dat wel een wedstrijd minder heeft gespeeld.

Komende zondagmiddag 27 januari 2019, speelt Victor-2 een uitwedstrijd tegen de Zwaluwen en als de Almeerders drie punten scoren, kan de kampioensvlag gehesen worden! Op zich een hele prestatie, want Victor heeft bepaald niet altijd in de sterkste opstelling gespeeld. Veel spelers moesten als gevolg van blessureleed bij AviAir Almere invallen in het eerste team.

Victor Almere-2 won dus van Velo, maar Victor Almere-3 verloor juist van Velo-3 en wel met 5-3. De Almeerders staan op de vijfde plaats en hebben het goed gedaan als we bedenken dat er ook veel spelers uit Victor-3 zijn doorgeschoven naar Victor-2 en AviAir. Zondag wacht Victor Almere-3 een zware klus. Dan komt koploper Drop Shot op bezoek.

Reageer op dit bericht (“Victor-2 wint, Victor-3 verliest ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)