Badminton Vereniging Almere

Trainingen wedstrijdspelers & recreanten

De metrologische lente is inmiddels begonnen en dus is het ook tijd om vooruit te kijken richting het einde van het seizoen. Zoals gebruikelijk zullen de trainingen worden afgebouwd en onderstaande is dan ook afgestemd met de recreanten- en wedstrijdcommissie.

De hal is gesloten op de volgende feestdagen:

Maandag

De laatste maandag training voor de recreanten is op maandag 24 juni 2019.

De rest van het seizoen kan er op maandag vrij worden gespeeld. Uiteraard dient de hal wel, zoals gebruikelijk, opgeruimd achter gelaten te worden!

Dinsdag

De laatste dinsdag training voor de wedstrijdspelers is op dinsdag 2 april 2019. Mocht de opkomst richting 2 april 2019 al afnemen worden de groepen samengevoegd tot 1 groep van 19.30-21.00 uur. Dit zal door de trainers tijdens de training worden gecommuniceerd.

De rest van het seizoen kan er op dinsdag vrij worden gespeeld (eigen shuttles). Uiteraard dient de hal wel, zoals gebruikelijk, opgeruimd achter gelaten te worden!

Woensdag

De laatste training voor de wedstrijdspelers en recreanten op de woensdag is 12 juni 2019.

De rest van het seizoen kan er op woensdag vrij worden gespeeld. Uiteraard dient de hal wel, zoals gebruikelijk, opgeruimd achter gelaten te worden!

De woensdagochtend training (inclusief het vrijspelen) lopen door tot en met woensdag 10 juli 2019.

Donderdag

De twee trainingen worden vanaf komend donderdag, 14 maart 2019, samengevoegd. De training bestaat dan uit 1 groep van 19.30-21.00 uur.

De laatste donderdagtraining is op donderdag 23 mei 2019.

De rest van het seizoen kan er op donderdag vrij worden gespeeld (eigen shuttles). Uiteraard dient de hal wel, zoals gebruikelijk, opgeruimd achter gelaten te worden!

Vrijdag

De laatste vrijdag training voor de recreanten is op vrijdag 28 juni 2019.

De rest van het seizoen kan er op vrijdag vrij worden gespeeld. Uiteraard dient de hal wel, zoals gebruikelijk, opgeruimd achter gelaten te worden!

Einde seizoen

De laatste speelavond van het seizoen is op vrijdag 12 juli 2019.

Reageer op dit bericht (“Trainingen wedstrijdspelers & recreanten ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)