Badminton Vereniging Almere

Dubbelweekend voor AviAir

Komend weekend wordt een zogenaamd dubbelweekend voor team 1. Op zaterdag 28 september om 19.00 uur wordt er in en tegen Hoorn gespeeld en op zondag 29 september om 14.00 uur in Sporthal Raggers tegen Roosterse BC. Voorafgaand aan de wedstrijd op zondag worden Europees kampioene Cheryl Seinen en wereldkampioene Georgy van Soerland-Trouerbach gehuldigd.

AviAir

Hoornse BV is de koploper in de eredivisie na winst in de eerste drie wedstrijden van het seizoen. Ook vorig seizoen heeft Hoornse prima gepresteerd en eindigde op een keurige 5e plaats. Bij Hoornse BV spelen o.a. de oud BVA-ers Thomas Sibbald en Ruben Wijnands. Het team bestaat verder uit heren Niels Veenstra en Finn Achthoven en de dames Chloe Mayer, Iris Tabeling, Iben Bergstein, Jessica Ottenhoff en Kelly van Buiten.
Trainer is Max Sibbald en coach Serge Mayer.
Doel voor dit seizoen in een plek bij de eerste vijf in de eerste fase van de competitie.

Roosterse BC heeft zich in de handhavingspoule vrij eenvoudig weten te handhaven in de eredivisie.
De samenstelling van het team bestaat uit de heren Nico Hermans, Rick Steuten en Markus Barth en de dames Wendy Hoeve, Dorien Lups en Nadia Fankhauser en trainers Ronald Wetzel en Rik Hermans. Afgelopen weekend werd weliswaar met 6-2 van Hoornse BV verloren maar de ploeg was wel zwaar gehavend door het missen van drie basisspelers.

Voorafgaand aan de wedstrijd op zondag 14.00 uur zullen Europees kampioene Cheryl Seinen en wereldkampioene veteranen Georgy van Soerland-Trouerbach worden gehuldigd.

Victor

Reageer op dit bericht (“Dubbelweekend voor AviAir ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)