Badminton Vereniging Almere

Bestel kaarten (jeugd gratis) en ga mee naar de finale met AviAir Almere.

De dag van de finale nadert. Op 7 maart zal AviAir Almere proberen de landstitel te veroveren. Na 3 verloren finales moet het nu toch echt eens gaan gebeuren. Maar nu is AviAir in de competitie wel ongeslagen en met overmacht geëindigd met dat zegt nog helemaal niks. Het is gewoon een nieuwe wedstrijd, we beginnen op nul en de tegenstander is er een om rekening mee te houden.

raggers

Het is promovendus Drop Shot geworden. In een zinderende eerste halve finalewedstrijd wisten zij Duinwijck in eigen huis met 5-3 te verslaan. Dat ging niet eenvoudig. Zes van de acht partijen moesten in drie games worden beslist. Enigszins verassend toch wel was dat Dicky Palayama ten onder ging tegen Jordy Hilbink in drie games. Dicky was het namelijk als enige gelukt om Michiel Kruijt in de competitie te verslaan maar Jordy speelde een prima partij.
De tweede halve finalewedstrijd was na vier partijen gespeeld. De wijzigingen in de opstelling van Duinwijck leidden niet tot een verrassing. Waar zij in de eerste wedstrijd nog de twee dubbels wisten te winnen gingen die nu verloren. Vervolgens won Joran Kweekel van Ralph Starren en wist Nadia Choukri knap Akvile Stapusaityte te verslaan en stond de beslissende 4-0 al op het scorebord.

Een sterke tegenstander in de finale waarbij het team van coach Dave Khodabux de steun van de supporters heel goed kan gebruiken. Op het moment van plaatsing van dit bericht zijn nog zes plekken vrij in de supportersbus. Een retourtje met de bus naar Den Bosch reserveer je hier.
Nog even voor alle duidelijkheid. Iedereen moet nog wel zelf toegangskaarten aanschaffen.
Dat doe je door ze te bestellen via deze website. Ze kosten in de voorverkoop € 7,50 en aan de kassa € 10,00. Jeugd t/m 17 jaar heeft gratis toegang. Deze gratis toegangskaarten dienen wel te worden besteld via eerder vermelde website.

Haje

Natuurlijk gaan we zoveel mogelijk in het geel. Mocht je niet over een geel shirt beschikken dan heeft Bees-Sport deze in de aanbieding tegen een speciale finaleprijs van € 17,50. Hoe meer geel hoe beter!

bees-sport

Met de bus of eigen vervoer, kom op, ga mee en moedig team 1 aan in Den Bosch!

's Avonds volgt er op 7 maart sowieso weer de jaarlijkse feestavond en er zijn in ieder geval kampioenen te huldigen. Hierover later op de website meer informatie. Zo is Victor Almere 2 kampioen geworden in de 1e divisie afd. 1 en Almere 4 in de 2e divisie afd. 1. Met nog 1 wedstrijd voor de boeg en 5 punten voorsprong zou ook Victor Almere 3 kampioen kunnen worden in de 1e divisie afd. 2. Wat mooi zou het zijn als ook team 1 en 3 het seizoen gaan afsluiten met de titel.

team 1

Tot nu toe 4 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. Floor op 10-02-2020 om 08:25 uur

  Graag nog 1 kaartje voor de bus voor mij.

 2. Joost Berkelmans op 10-02-2020 om 20:09 uur

  Floor,
  Leuk dat je mee wilt met de bus,
  Graag ontvangen wij je aanmelding via het formulier onder het bericht van de supportersbus:
  https://www.bvalmere.nl/nieuws/2020/01/met-de-supportersbus-naar-de-finale-in-den-bosch

  Groeten,
  Joost

 3. Floor op 05-03-2020 om 12:19 uur

  Joost, wil je me even mailen?

 4. Joost Berkelmans op 05-03-2020 om 14:35 uur

  Hoi floor,
  Dat zou ik wel willen, maar ik heb geen mailadres van jou.

  Je kan mij eventueel mailen op Joost.Berkelmans@bvalmere.nl

  Groeten,
  Joost

Reageer op dit bericht (“Bestel kaarten (jeugd gratis) en ga mee naar de finale met AviAir Almere. ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)