Badminton Vereniging Almere

Letse Ieva Pope versterkt AviAir Almere

Ieva Pope woont al een aardige tijd in Nederland. Ze studeert hier en speelt ook in de Nederlandse eredivisie. Afgelopen jaar verruilde zij van Zijderveld voor BC DKC en nu maakt zij dus de overstap naar het Almeerse.

Na het vertrek van Manon (wie naar BC DKC verhuisde), moest de technische staf op zoek naar een dame, uitkomend in het enkelspel. Die werd al snel gevonden in Ieva Pope. Ieva is woonachtig in Diemen, wat deze beslissing ook makkelijk maakte. Ieva spreekt en schrijft al goed Nederlands, zij stelt zich dan ook graag even aan u voor:

Mijn naam is Ieva Pope en ik kom oorspronkelijk uit Riga, Letland. Ik ben 26 jaar oud.
Ik ben naar Nederland gekomen om badminton te spelen en daarnaast volg ik ook nog een studie. Ik speel internationale toernooien en kom uit voor het Letse nationale team. Ik heb al 5 jaar in de Nederlandse eredivisie gespeeld. Na de twee laatste seizoenen vol blessures, kijk ik uit naar een goede start met het landskampioensteam. Aankomend seizoen ga ik mij vooral focussen op clubwedstrijden om mijn beste vorm te laten zien op de baan en om plezier te hebben met dit nieuwe geweldige team. Ik heb er zin in!

Uiteraard is de technische staf zeer content met het aantrekken van de Letse. Ook coach Dave Khodabux ziet de samenwerking erg zitten en hij is er van overtuigd dat deze samenwerking goed is voor het team, maar ook voor Ieva persoonlijk. Hij zal proberen haar nog verder te krijgen in haar spel. Welkom Ieva: Sveicam Ieva un veiksmi nākamajā sezonā!

Reageer op dit bericht (“Letse Ieva Pope versterkt AviAir Almere ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)