Badminton Vereniging Almere

Aanpassing trainingstijden en extra maatregelen

Zoals jullie wellicht in de media hebben vernomen, is het risiconiveau in Flevoland verhoogt van 'waakzaam' naar 'zorgelijk'. Dat heeft premier Rutte vrijdagmiddag bekendgemaakt. Het gevolg van dit nieuwe niveau is dat strengere maatregelen ingaan op zondagavond 27 september om 18:00 uur. Dit heeft ook gevolgen voor ons als spelers van BV Almere. Hieronder lees je wat dit betekent voor jou.

Het is niet meer toegestaan om, zonder goedkeuring van de veiligheidsregio, met meer dan 50 mensen tegelijk in een ruimte te zijn. Tijdens de trainingen op dinsdag- en donderdagavond blijven we bij een volle bezetting net onder dit aantal. Echter, bij het wisselen van de groepen, zijn er wel meer dan 50 mensen tegelijk in de hal. Dat is vanaf nu niet meer toegestaan en daarom moeten wij onze maatregelen rondom de trainingen aanpassen.

Het is vanaf heden niet meer toegestaan om met 2 trainingsgroepen tegelijk in de sporthal te zijn. We introduceren daarom een wisselmoment tussen de 1e en 2e trainingsgroep van de avond. Dit betekent dat trainingen van de 1e groep eerder zullen stoppen en die van de 2e groep later zullen starten. Zo geven we iedereen de tijd om de sporthal te verlaten, voordat de nieuwe groep de sporthal betreedt.

Hieronder een overzicht wat dit concreet betekent voor de start- en eindtijden:

Dinsdagavond:

Donderdagavond:

(De groepsindeling blijft van kracht zoals aan het begin van het seizoen is gecommuniceerd)

Wij verzoeken iedereen dringend om zich strikt aan de bovenstaande tijden te houden. Wij kunnen namelijk door BOA’s van de gemeente gecontroleerd worden en een hoge boete krijgen als we ons niet aan de maatregelen houden. Daarom is het belangrijk je te houden aan onderstaande instructies:

Aangezien het aantal Corona besmettingen zeer snel blijft stijgen, blijven onverminderd de volgende maatregelen van kracht:

We rekenen op iedereen om op een veilige en goede manier te kunnen blijven badmintonnen. Gun dit ook je mede clubgenoten door hen de ruimte en tijd te geven.

Reageer op dit bericht (“Aanpassing trainingstijden en extra maatregelen ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)