Badminton Vereniging Almere

“Vraag-het-een-bestuurslid”-borreluur

Zoals in de nieuwsbrief reeds te lezen was, is er de laatste tijd veel veranderd. Wij als bestuur merken dat er ondanks de vele nieuwsbrieven toch nog vragen zijn.

Daarom organiseert het bestuur vrijdag 17 februari a.s. een “Vraag-het-een-bestuurslid”-borreluur. Een staande receptie waarbij meerdere bestuursleden aanwezig zullen zijn om onder het genot van een drankje en een hapje eventuele vragen die jullie hebben te beantwoorden in een informele sfeer. Het zal dus geen ALV-setting zijn, waarbij het bestuur verslag doet, maar een borreluur waarbij je op een bestuurslid kan afstappen om jouw brandende vraag te stellen. Dus kom allen gezellig vanaf 20:00 uur langs.

BVA Bestuur

Reageer op dit bericht (““Vraag-het-een-bestuurslid”-borreluur ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)