Badminton Vereniging Almere

Stem op BV Almere, Sosa en BTF en sponsor mee!

Ook dit jaar heeft Badmintonvereniging Almere zich weer aangemeld voor de Rabo ClubSupport. Ook de Sosa (kantine 'de Derde Helft') en de BTF hebben zich aangemeld. Elke rekeninghouder van de Rabobank in Almere, kan gratis lid worden van de Rabobank en dat geeft recht op 3 stemmen. Stem dus zowel op: BV Almere, BTF en Sosa! Hoe meer stemmen, hoe meer het oplevert. Stemmen kan t/m 26 september.

Als je nog geen lid bent van de Rabobank in Almere, ga dan via internetbankieren (kan ook in de Rabobank App op je telefoon) naar 'Service' en onderin naar 'Lidmaatschap'. Wordt gratis lid en breng je stem uit door te zoeken op 'Badminton'. Zowel BV Almere, Sosa en BTF komen dan naar voren en kun je aanvinken. Dien je stem in en voila! Je stem is uitgebracht. Je kunt ook stemmen via deze link

Printscreen 'stemmen Rabo ClubSupport' in de Rabobank App. Zoek op het woord Badminton en alle drie de organisaties komen dan naar voren. Vink ze alle drie aan en dien je stem in.

Je hoeft geen lid te zijn van BV Almere om te stemmen. Daarom roepen wij ieder lid op om in zijn/haar omgeving te polsen of men op ons wil stemmen: opa's, oma's, buren, kennissen, vrienden, etc. Iedereen is welkom om een stem uit te brengen op onze mooie vereniging. Help jij ons ook mee aan deze sponsoring van de Rabobank?

Stemmen kan vanaf vandaag tot en met 26 september. Daarna zal duidelijk worden hoeveel stemmen we gekregen hebben en hoeveel geld ermee verdiend is. Breng nu je stem uit en stem op BV Almere, Sosa en de BTF! Bedankt voor je hulp!

Reageer op dit bericht (“Stem op BV Almere, Sosa en BTF en sponsor mee! ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)