Badminton Vereniging Almere

Amersfoort volgende opponent voor F.I.T. Almere

Ondanks de 5-3 nederlaag tegen Duinwijck afgelopen week is F.I.T. Almere nog volop in de race voor de eindstrijd. 5 Punten achter op DKC maar 4 punten voorsprong op Drop Shot en Duinwijck. Waar DKC dit weekend zijn koppositie wil verstevigen bij Duinwijck gaan de Almeerders op bezoek bij Decorette BC Amersfoort om in ieder geval te proberen meer afstand te nemen van de achtervolgers.

De thuiswedstrijd eindigde in een 8-0 Almeerse zege. Dat wil niet zeggen dat alle punten mee naar Almere gaan. Voor het eerst dit seizoen maakte Ruben Jille dit weekend zijn opwachting in de Amersfoortse hoofdmacht.
Van onderschatting zal zoals gewoonlijk geen sprake zijn maar een ruime overwinning brengt F.I.T. Almere wel een stuk dichter bij, in ieder geval, de play offs.

De wedstrijd in de Juliana van Stolberghal begint om 19.00 uur.

F.I.T. Sportbalsem

Reageer op dit bericht (“Amersfoort volgende opponent voor F.I.T. Almere ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)