Badminton Vereniging Almere

Spelers F.I.T. Almere tekenen ook voor volgend seizoen

De halve finale is nog maar net gewonnen van het Haagse Drop Shot, of we hebben nog meer goed nieuws melden! Het team heeft zoveel vertrouwen in elkaar en de staf dat collectief besloten is om gezamenlijk te 'tekenen' voor volgend jaar.

Uiteraard heeft elke speler een individueel contract bij de vereniging, maar ze maakten afgelopen weekend naar elkaar duidelijk dat ze volgend jaar weer samen willen strijden in het geel. Ze hebben vertrouwen in elkaar en in de coaches en zijn ook een hecht team. Jong en vol ambitie.

Captain Alex Vlaar zegt hierover:
Of de finale in Den Bosch op 23 maart nu wordt gewonnen of verloren, dit smaakt naar meer. We hebben het heel leuk met elkaar en strijden voor elkaar. Dus hebben we allemaal besloten om op deze voet verder te gaan volgend seizoen. Ik ben er erg blij mee.

En uiteraard is de staf er ook blij mee. Dave Khodabux zegt:
Dit geeft aan dat we op de goede weg zijn en dat we het als vereniging ook goed doen. Dat deze topspelers graag willen blijven, is een groot compliment naar de vereniging, coaches, manager, supporters en mede spelers uit de groep. Het geeft ook rust in aanloop naar het nieuwe seizoen, nu je deze kern van spelers bij elkaar houdt.

Afgelopen zaterdag was ontzettend tof: zo een grote groep supporters die de spelers naar een hoger niveau hielpen op de baan, is geweldig. Er werd getrommeld, aangemoedigd, geschreeuwd, het was prachtig. Op naar 23 maart, weer een mooie dag voor de club met wederom een finale. Namens de spelers roepen we jullie weer op om mee te gaan en in het geel hen weer toe te juichen. Later op de site meer info over de 23ste.

Hoewel we de finale nog moeten spelen, hebben wij al heel veel zin in seizoen 2024-2025 met deze toppers wederom in ons vertrouwde tenue. Heel veel succes allemaal!!

Afdeling Topsport

Tot nu toe 2 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Suus op 11-03-2024 om 17:24 uur

    Ik heb afgelopen zaterdag genoten van de partijen. Alida was dichtbij, maar het mocht net niet zo zijn. Er stond een topteam, en werd gestreden en gewonnen. Op naar 23 maart!
    Heel erg leuk om te lezen dat we volgend seizoen weer kunnen genieten van jullie. Succes met de voorbereidingen voor de finale! Ik zie jullie in Den Bosch.

  2. John op 12-03-2024 om 20:48 uur

    Mooi bericht spelers en staf veel suc6 tijdens aankomende finale.
    Ik kom zeker aanmoedigen.

Reageer op dit bericht (“Spelers F.I.T. Almere tekenen ook voor volgend seizoen ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)