Badminton Vereniging Almere

Qontent Cup week 6 bijgewerkt

Deze week is het dan 'echt' begonnen. Diegene die al 6 wedstrijden hebben gespeeld in een discipline (singel, dubbel of gemengd dubbel) staat nu in de officieele Qontent Cup lijst. Deze persoon zal vanaf deze week nu ook een ranglijstnummer voor zijn/haar naam hebben staan. Je wordt vanaf nu ook vermeld in de ranglijst bij de over-all competitie indien je minimaal 18 wedstrijden hebt gespeeld en daarbij 4 partijen in 2 disciplines heb gedaan. Zie ook de Qontent Cup regels Senioren en Jeugd

Qontent

Bij de dames is er geheel uit het niets Jolanda van Balen Walter de top 3 ingedenderd. Jolanda is vast teamlid geworden bij team 17, omdat zij 4 maal is ingevallen vanwege de blessure van Monique Berns. De teamcaptain heeft vriendelijk gevraagd of Jolanda nu mocht meedoen met de Qontent Cup en dat is hierbij geregeld.

Zijn er nu veel competitiespelers, jeugd of senioren, die al in de ranglijst staan; nou nee, maar wie voert die ranglijst dan aan? Ga snel kijken op Qontent Cup Jeugd of bij de Qontent Cup Senioren.

Tot de volgende update!

Reageer op dit bericht (“Qontent Cup week 6 bijgewerkt ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)