Badminton Vereniging Almere

Winnaars Qontent Cup 2009-2010

Zojuist zijn de winnaars van de Qontent Cup van seizoen 2009-2010 door Danny op de site gezet. Het is maanden spannend geweest, maar uiteindelijk is onderstaande lijst met namen uit de bus komen rollen.

Qontent

Bij de jongens is voor het tweede jaar op rij Ruben Wijnands de uitblinker met drie eerste plaatsen. Volgend jaar naar de senioren jij, want je hebt nou wel genoeg shirtjes! :-) Gelukkig heeft Thomas van Cruchten nog een potje weten te breken in de dubbel.

Bij de meisjes is Rosa Hondeman voor de tweede keer in de single op de tweede plek beland. Feng Groothuijse was haar deze keer te vlug af. In de dubbel, samen met teammaatje Sharon Brouwer, en de mix is Rosa echter wel eerste geworden.

Voor het volledige overzicht van alle jeugdspelers van dit jaar ga je naar Qontent Jeugd Cup 2009-2010.

Bij de heren is Joost Berkelmans de grote winnaar, in drie onderdelen. In de mix is Eddy Holthuis in de laatste speelweek Bas voorbij gestoven. Sorry Bas, zo zijn de regels ;-)

Bij de dames vinden we in de single Amy van Stenus weer terug. In de dubbel, mix en over-all heeft Suzanne Mulkens met de uitslagen gesjoemeld, dat kan niet anders. En ook Tessa Putters heeft in de dubbel een eerste plaats behaald, samen met Suus dus. Waarschijnlijk zit Suus niet te wachten op een waardebon voor haar eigen winkeltje, dus daar moeten we maar iets anders voor bedenken.

Voor het volledige overzicht van alle senioren van dit jaar ga je naar Qontent Senioren Cup 2009-2010.

Alle winnaars van harte gefeliciteerd! De prijsuitreiking van de Qontent Cup vindt komend weekend plaats, tegelijk met de prijsuitreiking van de clubkampioenschappen.

Via deze weg wil ik ook Danny van der Putten nog even bedanken, voor het iedere week up-to-date houden van de tussenstanden. Dit heeft hem weer vele uren en kopzorgen gekost dit jaar. Hopelijk is hij volgend jaar ook weer van de partij, zodat ik me er weer makkelijk van af kan maken, met alleen een berichtje aan het eind! :-)

Tot nu toe 5 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. Mathias op 08-04-2010 om 07:06 uur

  Proficiat aan de winnaars!

 2. Paula op 08-04-2010 om 08:52 uur

  Hoera!

 3. Bas op 08-04-2010 om 10:34 uur

  Jammer zeg! Ik had zo graag een shirtje van "BeeS" en "Kont-end" willen winnen :)

 4. Peter op 08-04-2010 om 11:38 uur

  Feng,

  Gefeliciteerd met je eerste prijs.

 5. Jeannette van Cruchten op 08-04-2010 om 17:30 uur

  He Thomas, gefeliciteerd man. Toppertje!! :D En alle andere prijswinnaars uiteraard ook gefeliciteerd!!

Reageer op dit bericht (“Winnaars Qontent Cup 2009-2010 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)