Badminton Vereniging Almere

Sponsormogelijkheden m.b.t. jeugdafdeling

De Badminton Vereniging Almere is zich er terdege van bewust dat onze jeugdspelers in de toekomst onze wedstrijdspelers en recreanten kunnen en zullen zijn. De jeugd krijgt dan ook veel aandacht. Voor de jeugd is een uniek trainingsplan met kleurenschema ontwikkeld. Afhankelijk van de technische vaardigheden worden de jeugdspelers in bepaalde trainingsgroepen ingedeeld. Eens per jaar doen de kinderen examen en dan stromen zij door naar een andere kleur. Onze jeugdspelers trainen standaard minimaal tweemaal per week. Voor getalenteerde kinderen stelt de vereniging extra trainingsmogelijkheden beschikbaar, de zogenoemde TopJuniortrainingen.

Veel van onze jeugdspelers spelen naast hun teamcompetitiewedstrijden ook individueel toernooien, die in heel Nederland of zelfs in het buitenland plaatsvinden. En daarnaast nemen de kinderen deel aan kampioenschappen zoals regiokampioenschappen en nationale kampioenschappen.

De vereniging neemt met 15 jeugdteams deel aan de competitie van de regio Noord-Holland en regio Midden. In de regel worden er jaarlijks minimaal vier kampioenschappen binnen gehaald door de jeugdteams van de vereniging.

Sponsoruitingen

Publiciteit