Badminton Vereniging Almere

Lidmaatschap

Als je dit leest, sta je wellicht op het punt lid te worden of ben je zelfs al lid geworden van de Badminton Vereniging Almere. En daarmee heb je een uitstekende keus gemaakt, want of je nu recreatief wilt spelen, een wedstrijdspeler of een jeugdspeler bent, bij de BV Almere ben je altijd aan het juiste adres!

Lijkt het je ook leuk om lid te worden van onze vereniging? Kom dan gerust eens langs op een van de speeldagen van onze vereniging. Je kan dan gratis een avondje meedoen. Het enige wat je nodig hebt is sportkleding, een paar zaalsportschoenen (geen zwart afgevende zolen) en een racket. Heb je nog geen racket? Dat is geen probleem, want dan kan je er een van ons lenen.

Jeugdspelers mogen twee proefles volgen op woensdagmiddag of zaterdagochtend. Meer informatie lees je hier bij jeugd.

Grote kans dat je na deze avond vaker wilt gaan badmintonnen! Je kunt je aanmelden voor het lidmaatschap d.m.v. het inschrijfformulier.

Voor vragen over trainingstijden en wanneer gespeeld kan worden of over de commissies kan je terecht bij de volgende personen:

Jeugdspelers info-jeugd@bvalmere.nl
Recreanten rc@bvalmere.nl
Wedstrijdspelers Nadie Vastenhout senioren@bvalmere.nl
Badminton overdag Peter van Soest peter.v.soest@bvalmere.nl

Zijn er na het lezen van de informatie nog vragen, dan kan je die vragen altijd sturen naar ledenadministratie@bvalmere.nl.