Badminton Vereniging Almere

Sponsormogelijkheden m.b.t. de website

Dit bestand bestaat niet

De Badminton Vereniging Almere heeft een toonaangevende website die zeer druk bezocht wordt en waar een ieder van alles kan vinden over de vereniging en stichtingen die deel uit maken van het conglomeraat.
Zo’n 200 unieke bezoekers per dag telt de website en deze bezoeker bekijken per dag gemiddeld 2.700 pagina’s. Het aantal hits per jaar ligt boven het half miljoen per jaar. Daarmede is de website van de vereniging een van de meest gelezen websites in badmintonland.

Advertentie op de site

Het logo en/of de bedrijfnaam van ieder bedrijf dat een advertentie neemt op de website van de Badminton Vereniging Almere wordt vermeld op de algemene sponsorpagina van de website. Inmiddels telt deze pagina meer dan 30 logo’s en/of bedrijfsnamen. Het aanklikken van het logo en/of bedrijfsnaam betekent dat men automatisch naar de website van de adverteerder wordt geloodst.
Daarnaast rouleert het logo en/of bedrijfsnaam over alle websitepagina’s en ook daar is één klik voldoende op de website van de adverteerder te komen.
De adverteerders en sponsors kunnen zo vaak zij willen kopij aanleveren voor plaatsing op onze site.

Advertentiebanner op de site

Bij deze advertentiemogelijkheid wordt het logo en/of bedrijfsnaam heel prominent getoond op de openingspagina van de website van de Badminton Vereniging Almere.
Daarnaast wordt het logo en/of de sponsornaam opgenomen op de algemene sponsorpagina van de website met de eerder genoemde doorklikmogelijkheid.