Badminton Vereniging Almere

Bar/Kantine

Tijdens trainingen

De kantine draait voornamelijk op vrijwilligers. Tijdens de trainingen is het mogelijk om de bar open te doen als er voldoende vrijwilligers zijn. Als je het fijn vindt dat de kantine open is en hier ook je steentje aan bij wil dragen, kan je je opgeven door een mail te sturen naar jeugd@bvalmere.nl. Dan wordt er een afspraak met je gemaakt en dan kan je 1 á 2 keer meedraaien met de coördinator jeugd bar. Je krijgt dat uitgelegd hoe alles werkt, zodat je daarna zelf kan draaien.

Tijdens wedstrijden

Speelt je kind competitie bij de badmintonvereniging, dan wordt van de ouders verwacht dat ze minimaal 2 keer per seizoen een bardienst draaien. Elk jeugdteam draait bardiensten. Hiervoor wordt een schema gemaakt. Aan het begin van het competitieseizoen krijg je te horen wanneer je aan de beurt bent.

Wat houdt een bardienst in? Als je bardienst hebt, zorg je dat je rond half 9 aanwezig bent om de bar te openen. Je blijft tot het laatste jeugdteam klaar is. Stel je kind is eerder klaar, dan mag je nog niet de bar afsluiten. Dit omdat het belangrijk is om ook voor de uitspelende gasten klaar te staan.

Stichting SOSA

Stichting SOSA beheert de kantine. Vind je het sowieso leuk om een bardienst te draaien tijdens de trainingstijden, recreantenavonden en/of competitiewedstrijden en heb je affiniteit met bar/horeca of vind je het gewoon leuk om de bar te draaien en gezellig te socializen, dan kan je je aanmelden bij SOSA: info@sosa.nu. Dan krijg je meer info over het hoe,wat en waar.