Badminton Vereniging Almere

Inschrijven Proefles

Badminton Vereniging Almere beschikt over een goede jeugdopleiding. De meeste nieuwe leden trainen op zaterdagochtend van 9:00 tot 10:30 uur en op woensdagmiddag van 17:00 tot 18:00 uur. Hierbij kijken we naar het niveau van de kinderen en naar hun leeftijd.

We bieden ook trainingen aan voor de allerjongsten: De bad*mini*ton groep! Deze groep traint één keer in de week op de woensdagmiddag van 16:00 tot 17:00 uur. Instroom in deze groep gaat altijd in overleg met de trainer. De meeste kinderen in deze groep zijn tussen de 4 en 7 jaar.

Twee proeflessen

Woensdagmiddag en zaterdagochtend is er gelegenheid om mee te trainen met een groep. Rackets en shuttles zijn aanwezig. Je hoeft dus alleen je sportkleding aan te doen en je (binnen)sportschoenen mee te nemen. Je mag twee keer gratis mee doen.
Wil je een keer meetrainen? Meld je aan via dit proefles inschrijf formulier

Two trial lessons

Wednesday afternoon and Saturday morning there is an opportunity to join the group at the training. Rackets and shuttles are available. You only need to bring your own training clothes and (indoor) training shoes. You can join two times for free.

Trial Lesson 1 | Wednesday 17.00 - 18.00 hour
Trial Lesson 2 | Saturday 9.00 - 10.30 hour

Would you like to do a trial lesson? Sign up through this trial lesson form