Badminton Vereniging Almere

Activiteiten

Ouder kind toernooi

Ouder-kindtoernooi

Naast de sportieve activiteiten als de competitie, de Champions League en het Junior Master toernooi, organiseert BVA ieder jaar ook diverse gezellige activiteiten voor de jeugd, waar onder:

Pepernotentoernooi

Vol verwachting klopt het badmintonhart van vooral de beginnende jeugdspelers die altijd massaal vertegenwoordigd zijn op deze vrijdagmiddag in november. Onder het toeziend oog van Sinterklaas een een aantal gekke pieten wordt een toernooi gespeeld, met niet alleen maar badminton, maar ook onderdelen als ‘daken lopen’ en ‘pakjes in de schoorsteen gooien’.

Champions League

Ieder jaar organiseert de jeugdcommissie voor jeugd die nog geen competitie speelt de Champions League. Dit zijn drie zondagen waarop de kinderen ervaren hoe het is om een competitie wedstrijd te spelen.
Je speelt in een team van minimaal 4 spelers op drie zondagen een competitie wedstrijd tegen een ander team. Dit kan een team van een andere vereniging zijn maar ook een team van Almere.

Ouder-kindtoernooi

Op het ouder-kind toernooi speelt een jeugdspeler samen met een volwassenen, bijvoorbeeld zijn of haar vader of moeder, broer of zus. Een succesnummer van de vereniging, waarbij de ouders er altijd versteld van staan hoe goed hun kroost kan badmintonnen.

Eindejaarsafsluiting

Het einde van het seizoen wordt ieder jaar altijd gezellig afgesloten. Het ene jaar met een gezellige activiteit in Almere, zoals bijvoorbeeld disco-zwemmen in De Vrijbuiter, het andere jaar met een echt BVA-kamp, waar trainers en vrijwilligers altijd zorgen voor drie onvergetelijke dagen!

Deze activiteiten worden georganiseerd door de Jeugdcommissie.