Badminton Vereniging Almere

Evenementen

Ouder kind toernooi

Ouder-kindtoernooi

Naast de sportieve activiteiten zoals trainingen, competitie en het Junior Master toernooi, organiseert BVA ieder jaar ook diverse gezellige activiteiten voor de jeugd, waaronder:

Pepernotentoernooi

Vol verwachting klopt het badmintonhart van vooral de beginnende jeugdspelers die altijd massaal vertegenwoordigd zijn op deze vrijdagmiddag in December. Onder het toeziend oog van Sinterklaas en een aantal gekke pieten wordt een toernooi gespeeld, met niet alleen maar badminton, maar ook onderdelen als ‘daken lopen’ en ‘pakjes in de schoorsteen gooien’. Alle jeugdleden zijn van harte welkom.

Interne competitie

Ieder jaar organiseert de jeugdcommissie voor jeugd die nog geen competitie speelt een Interne competitie. Zo maak je kennis met wedstrijden en leer je hoe je in het echt competitie speelt, inclusief alle spelregels. Dit zal plaatsvinden na de officiële jeugd bondscompetitie en is te vinden op de jaarkalender.
Je speelt in een team van minimaal 3 spelers op drie zondagen steeds een wedstrijd tegen een ander team.

Ouder-kindtoernooi

Op het ouder-kind toernooi speelt een jeugdspeler samen met een volwassenen, bijvoorbeeld zijn of haar vader of moeder, broer of zus. Een succesnummer van de vereniging, waarbij de ouders er altijd versteld van staan hoe goed hun kroost kan badmintonnen.

Blacklight Toernooi

Kom in je witte T-shirt en creëer de meeste vette outfits voor het Blacklight toernooi.
In een donkere hal met gekleurde banen en netten en neonshuttles, speel je de meest spannende partijen.

Eindejaarsafsluiting

Het einde van het seizoen wordt ieder jaar altijd gezellig afgesloten. Het ene jaar met een gezellige activiteit in Almere, zoals bijvoorbeeld disco-zwemmen in De Vrijbuiter, een discoavond of filmavond in de kantine en het andere jaar met een echt BVA-kamp, waar trainers en vrijwilligers altijd zorgen voor drie onvergetelijke dagen!

Deze activiteiten worden georganiseerd door de Evenementen commissie van de Jeugdafdeling van BVAlmere.