Badminton Vereniging Almere

BV Almere organiseert in 2012/2013

In het seizoen 2012/2013 organiseert BV Almere wederom diverse activiteiten. Op verzoek een overzicht van die activiteiten welke al bekend zijn.

Pepernotentoernooi 2012

Ook dit jaar is de goedheiligman weer uitgenodigd. De goedheiligman heeft het uiteraard druk maar we hopen dat hij toch even tijd maakt voor een bezoek aan onze vereniging! Zodra we bericht ontvangen wanneer het zover is informeren we jullie! Een verslag van zijn vorige bezoek aan onze vereniging is hier te lezen.

Sinterkersttoernooi 2012

Al jaren organiseert de recreantencommissie een Sinterkersttoernooi. Dit jaar is 10 december 2012 geprikt. Een leuk intern toernooi voor de recreanten! Een verslag van de vorige editie is hier te lezen.

Champions League 2013

De Champions League is voor jeugdleden de beginstap naar de competitie. Op drie zondagen (3, 10 en 17 maart 2013) leren de jeugdspelers in een leuke vorm wat het is om competitie te spelen. Eigenlijk zouden alle jeugdspelers die dit seizoen geen competitie spelen aan de Champions League mee moeten doen! De Champions League is een dusdanig succes dat ook kinderen van andere verenigingen meedoen. Ook dit jaar neemt de jeugdcommissie het voortouw om deze unieke competitie opstap te organiseren. Een verslag van de Champions League 2013 is hier te vinden.

Trofea Junior Master 2013

De Trofea Junior Master zal worden gehouden in het weekend van 23 & 24 maart 2013. Het toernooi is onderdeel van het Junior Master circuit en is al jaren toonaangevend. Ook dit jaar lijkt het toernooi weer te kunnen rekenen op een internationale bezetting. Naast onze vrienden van de Vlaamse Badminton Liga zijn er contacten met de Aalborg Badminton Ring (Denemarken) en met School of Sport in Glasgow (Schotland). Ook hopen we de Bulgaren weer te kunnen verwelkomen. Mochten de spelers uit Denemarken en/of Schotland en/of Bulgarije komen zijn we voor deze spelers op zoek naar gastgezinnen. Aanmelden kan uiteraard al bij Stephan Melein (Stephan.Melein@bvalmere.nl) Een verslag van Trofea Junior Master 2012 is hier te lezen.

Carlton Master 4 6 toernooi 2013

In het weekend van 6-7 april 2013 vind de Carlton Master 4 6 toernooi plaats. Het Master toernooi is onderdeel van het Master circuit. Dat zijn geselecteerde toernooien waaraan hoge eisen worden gesteld. De afgelopen jaren hebben we al vele toppers mogen begroeten. De categorie 4 en 6 toernooi maken onderdeel uit van het regiocircuit. Een verslag van het Carlton Master 4 6 toernooi is hier te lezen.

Ouder-kind toernooi 2013

Het ouder-kind toernooi is het interne toernooi waar menig ouder met de nodige (angst)zweet de baan betreedt om samen met dochter of zoon te gaan badmintonnen. Ouders merken al vaak snel dat het coachen vanaf de bank wel wat makkelijker is. De jeugdcommissie maakt er elk jaar een waar feest van. Ook dit jaar, 21 april 2013, verwachten we weer een grote deelname van onze jeugdleden met hun ouders. Een verslag van het ouder-kind toernooi 2012 is hier te lezen.

Clubkampioenschappen 2013

Ook dit seizoen zal er een gezamenlijke clubkampioenschap worden gehouden. Na enig speurwerk is 25 & 26 mei 2013 als enige mogelijkheid naar voren gekomen. Door de datum nu al bekend te maken kunnen alle jeugd, wedstrijd (ook onze topspelers!) en recreantleden deze datum alvast reserveren in hun agenda. Een verslag van de clubkampioenschappen 2012 is hier te lezen.

Eindejaarstoernooi 2013

Aan het einde van het seizoen organiseert de recreantencommissie voor de recreantleden het afsluitende toernooi voordat het zomerreces gaat beginnen. Hoewel nog ver weg kunnen de recreanten nu alvast 5 juli 2013 omcirkelen. Een verslag van de, feitelijk pas gehouden 2012 versie, kun je hier vinden.

BV Almere 25 jaar

Dit jaar bestaat onze vereniging 25 jaar! Dat moet uiteraard gevierd worden. Hiervoor is er een jubileumcommissie die samen met K&B Entertainment het feest op 15 juni 2013 gaan organiseren. Het beloofd een fantastisch feest te worden! Alle leden worden dan ook zeker verwacht! Hou de website in de gaten voor meer informatie. De datum staat in iedere geval al vast!

K&B Entertainment

Het befaamde duo Kokkie en Blokkie gaan in het seizoen 2012/2013 weer de nodige activiteiten buiten de baan organiseren. Denk hierbij aan kerstklaverjassen, nieuwjaarsreceptie en de bekende sportquiz. K&B Entertainment zal binnenkort hun programma bekend maken. Hou de website dus in de gaten!

Tot nu toe 1 reactie op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Miss Rose op 27-10-2012 om 13:18 uur

    Gezellig allemaal! :-) :D ]:)

Reageer op dit bericht (“BV Almere organiseert in 2012/2013 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)