Badminton Vereniging Almere

Vrijwilligers

Vrijwilligers zijn van groot belang voor het bestaan van de BVA. Al deze gemotiveerde personen houden de vereniging draaiende. Dankzij de inspanningen van deze mensen kunnen onze 500 leden dagelijks badmintonnen.

Gelukkig beschikt de BVA over een groot aantal enthousiaste en kundige vrijwilligers. Onze vrijwilligers zijn allen bereid enkele uurtjes per maand te besteden aan onze vereniging. Dat kan zijn als barvrijwilliger, als lid van een van onze commissies, of incidenteel bij de diverse activiteiten van onze club. Onze vrijwilligers vinden het fijn op deze manier betrokkenheid te zijn bij de vereniging. Het gevoel om medeverantwoordelijk te zijn voor het reilen en zeilen van de vereniging en echt een deel van de vereniging te zijn geeft hen veel voldoening.

Als waardering naar onze vrijwilligers ontvangen zij allen ieder jaar een presentje met de kerst. Daarnaast trakteert de vereniging onze vrijwilligers ieder jaar op een gezellig uitje.

Maar door de huidige maatschappelijke ontwikkelingen komt er – ook bij de BVA- steeds meer werk op steeds minder schouders terecht. Sommige leden beseffen niet altijd dat de BVA een vereniging is: voor de leden, maar ook door de leden. Ondanks dat we in een consumptiemaatschappij leven (ik betaal toch contributie?!) zullen we met z’n allen onze handen uit moeten steken om onze vereniging draaiende te houden!

Mocht u zich ook willen inzetten voor de vereniging, kijk dan op de pagina 'vacatures' of vul het formulier 'vrijwilliger worden' in.